روز حریم خصوصی در اینترنت یک رویداد کاملا ساختگی است، اما زمان خوبی است که به زندگی آنلاین خود نگاه کنید و تلاش های خود را برای محافظت از حریم خصوصی دیجیتال شخصی خود تقویت کنید!
این مناسبت سالانه، که توسط علاقه مندان به امنیت سایبری و حریم خصوصی دیجیتال در سراسر جهان برگزار می شود، هر سال در روز شنبه 28 ژانویه برگزار می شود. این رویداد اولین بار در سال 2008 در ایالات متحده و کانادا آغاز شد. این رویداد یک قاونو اروپایی است که به کنوانسیون 108 در سال 1981 ، اولین معاهده بین المللی الزام آور قانونی در مورد حفاظت از حریم خصوصی و داده ها، اشاره میکند.
این رویداد یک یادآوری است که باید اطلاعات شخصی خود را در کجا قرار دهید و چه کسی به آن دسترسی داشته باشد.
پیش از شروع روبداد حریم خصوصی دادهها در سال جاری، اپل ویدیویی طنز با بازی نیک محمد، معروف به نیت از سریال محبوب اپل تیوی پلاس ، تد لاسو، منتشر کرد. راه هایی را که کاربران می توانند حریم خصوصی دیجیتال خود را تقویت کنند، تبلیغ می کند. این شرکت همچنین اعلام کرد که شروع به برگزاری کلاس های رایگان در فروشگاه های خود با تمرکز بر ویژگی های حریم خصوصی آیفون خواهد کرد.

چستر ویسنیوسکی، مدیر ارشد فناوری در شرکت سوفوس می گوید: صرف نظر از نوع دستگاهی که استفاده میکنید، چند اقدام ساده مانند تنظیم رمزهای عبور خوب برای هر یک از حسابهایتان و فعال کردن احراز هویت دو مرحلهای در صورت امکان میتواند راه طولانی را در جهت افزایش امنیت کمک کند.
در اینجا چند راه آسان برای محافظت از داده ها و حریم خصوصی در اینترنت برای شما آورده شده است.
رمزهای عبور خوب تنظیم کنید:
رمزهای عبور طولانی، تصادفی و منحصر به فرد بهترین انتخاب هستند. وسوسه نشوید که یک رمز قدیمی را دوباره انتخاب کنید، حتی اگر خیلی قوی باشد. بله، این می تواند بسیار زیاد باشد. اینجاست که مدیران رمز عبور وارد عمل میشوند.
از آنجا، شما می توانید یک رویکرد تا حد زیادی دست آف. ویسنیوسکی گفت، روزهایی که کارشناسان امنیتی توصیه می کردند هر 90 روز یکبار تعویض شوند، گذشته است. اکنون، تأکید بر طول است. مگر اینکه آنها به خطر بیفتند، می توانید تا حد زیادی آنها را تنظیم کنید و آنها را فراموش کنید.
احراز هویت دو مرحله ای را روشن کنید:
این تکنیک مستلزم وارد کردن یک شناسه دوم – ماننداثر انگشت ( بیومتریک ) ، تولید کد های یک بار مصرف در نرم افزار هایی مانند Google Authenticator یا یک کلید فیزیکی – علاوه بر رمز عبور شما است. اگر رمز عبور شما به خطر بیفتد، این کار تا حد زیادی از شما محافظت می کند.
توجه: از استفاده از پیامک برای احراز هویت دو مرحله ای خودداری کنید. چرا؟ چون ممکن است سیم کارت شما توسط سارقان به سرقت برود و … .
مراقب حساب های خود باشید:
حساب های بانکی و اعتباری خود را از نظر هزینه های تقلبی بالقوه کنترل کنید.
حساب های رسانه های اجتماعی خود را قفل کنید:
مطمئن شوید که تنها «دوستانی» که اطلاعات خود را با آنها به اشتراک می گذارید، دوستان واقعی شما هستند. حتی پس از آن، مراقب باشید که چه چیزی را افشا می کنید، به خصوص در مورد اطلاعات به ظاهر بیضرر مانند برند و مدل اولین خودروی شما یا مدرسه ابتدایی که در آن تحصیل کردهاید.
ورود و برنامه های خود را بررسی کنید:
استفاده از فیسبوک یا گوگل برای ورود خودکار به برنامهها و وبسایتها به آنها امکان دسترسی به اطلاعات بیشتری را میدهد. قبل از انجام آن دو بار فکر کنید 🙂 دیگر از برنامه ای استفاده نمی کنید؟ آن را حذف کنید و دسترسی آن را به دادههایی که در اولین بارگیری آن را به اشتراک گذاشتید، از بین ببرید.
همه چیز را به روز کنید:
این فقط برای سیستم عامل و نرم افزار آنتی ویروس شما صدق نمی کند. مودم و روتر ، برنامهها و همه آن دستگاههایی که به اینترنت متصل می شوند نیز باید بهروز باشند. برزورسانی ها برای رفع اشکالات و مشکلات امنیتی است اگر آنها را نصب نکنید نمی توانند به شما کمک کنند. اگر نمی دانید چگونه روتر خود را به روز کنید، با ISP خود تماس بگیرید.